معاون آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان گفت: معاونت آموزشی جهاددانشگاهی طی سالیان اخیر با نگاه کالج محور سعی در گسترش آموزشهای تخصصی کوتاه مدت داشته که بتواند جوانان را به فرصت های شغلی نزدیک کند که خوشبختانه در این مسیر موفق بوده است.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، مسعود سعیدی اظهار کرد: در سال گذشته بیش از ۳۵ هزار نفر دوره در ۷ مجموعه مرکز آموزشی جهاددانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد.
وی افزود: بعد از زبان های خارجه بیشترین دوره های برگزار شده در حوزه آموزش های تکنسین محور پزشکی بوده است که بیش از ۲۵۰۰ نفر دوره بوده و بر اساس ارزیابی مرکز افکار سنجی ایسپا ضریب اشتغال فارغالتحصیلان دوره های گروه پزشکی حدود ۲۰ درصد بوده است. یعنی ۵۰۰ نفر از فارغالتحصیلان دوره های کوتاه مدت پزشکی جذب بازار کار شدهاند.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان ادامه داد: در سال ۹۷ گسترش و ارتقا دو مرکز جابر انصاری و زرین شهر از درجه ۳ به درجه ۲ را شاهد بودیم. همچنین با ملکی شدن مرکز هشت بهشت این مرکز هم در حال طی کردن مراحل نهایی به مرکز درجه یک است.
سعیدی تصریح کرد: مدرک گرایی و دانشگاه زدگی چالش پیش روی جوانان کشور است. قطعا کشور به این همه فارغالتحصیل لیسانس و فوق لیسانس و دکتری نیاز ندارد. در بسیاری از دیگر کشورها در کنار نظام آموزش دانشگاهی شاهد گسترش نظام آموزشی کالج محور هستیم که تعداد زیادی از جوانان با طی کردن یک یا دو ترم آموزشی جذب بازار کار به عنوان تکنسین می شوند.
وی اضافه کرد: معاونت آموزشی جهاددانشگاهی طی سالیان اخیر با نگاه کالج محور سعی در گسترش آموزشهای تخصصی کوتاه مدت داشته که بتواند جوانان را به فرصت های شغلی نزدیک کند که خوشبختانه در این مسیر موفق بوده است.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان گفت: نزدیک کردن جوانان و مشخصا فارغالتحصیلان دانشگاهی به فرصت های شغلی و ارتقا مهارت های آنان از جمله رسالت های جهاددانشگاهی در حوزه آموزش بوده است.
سعیدی اظهار کرد: کیفی و کاربردی بودن آموزشها از جمله ضرورتهایی است که جهاددانشگاهی باید توجه بیشتری به آن داشته باشد. مشکل اساسی نظام آموزشی کشور در شرایط کنونی تاکید بیش از حد روی مباحث تئوری و طولانی بودن فرایند آموزش در دانشگاهها است، این در حالی است که جوانان با چند ترم آموزشی میتوانند حرفه و شغل را انتخاب کرده و نیازمند طی کردن ۴ یا ۶ سال در دانشگاهها نیست.