جهاد دانشگاهی واحد اصفهان.
تاسیس سال 1359

شماره تماس با جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

اینستاگرام

آپارات

تلگرام

آزمون ارزیابی شایستگی مدیران شرکت بیمه ایران در اصفهان انجام شد

خانه > اخبار  > آزمون ارزیابی شایستگی مدیران شرکت بیمه ایران در اصفهان انجام شد

آزمون ارزیابی شایستگی مدیران شرکت بیمه ایران در اصفهان انجام شد

آزمون ارزیابی شایستگی مدیران پایه و میانی شرکت بیمه ایران با رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی همزمان با سراسر کشور در جهاد دانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان، معاون آموزشی جهاددانشگاهی واحد اصفهان روز جمعه ۱۴ شهریور ماه جاری در حین برگزاری این آزمون، گفت: آزمون ارزیابی شایستگی مدیران با هدف ارزیابی، توسعه شایستگی استعدادهای مدیریتی و سنجش نیازمندی‌های آموزشی، توانمندسازی و حفظ نیروی انسانی کارآمد برگزار گردید.

افسون نیازبخش ادامه داد: آزمون ارزیابی شایستگی مدیران پایه و میانی شرکت بیمه ایران با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام شد.

وی افزود: در پایان این آزمون، مستندات آن برای بررسی و تعیین و تکلیف نهایی به مرکز آزمون سازمان جهاد دانشگاهی ارسال می‌شوند.

معاون آموزشی واحد اصفهان در پایان گفت: کانون ارزیابی و توسعه شایستگی، یکی از کارآمدترین روش‌ها برای احراز شایستگی کارکنان و  مدیران است که در سال‌های اخیر برای سنجش شایستگی مدیران دولتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

همچنین در این آزمون که به صورت همزمان صبح روز جمعه ۱۴ شهریورماه در سطح کشور برگزار شد؛ از تعداد ۷۹۷ نفر، ۴۳ نفر در واحد اصفهان با هم به رقابت پرداختند.

بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید