جهاد دانشگاهی واحد اصفهان.
تاسیس سال 1359

شماره تماس با جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

اینستاگرام

آپارات

تلگرام

فهرست

خانه > اخبار  > انعقاد تفاهمنامه همکاری جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و شهرداری اصفهان در زمینه حقوق شهروندی

دیدار رییس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با شهردار اصفهان

تفاهم‌نامه همکاری مشترک در زمینه ارتقا و آموزش فرهنگ و حقوق شهروندی میان شهرداری اصفهان و جهاد دانشگاهی واحد اصفهان منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، طبق تفاهم‌نامه مشترکی، شهرداری اصفهان و جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در زمینه ارتقا و آموزش فرهنگ و حقوق شهروندی با هم همکاری خواهند کرد.

در این تفاهمنامه استفاده از ظرفیت های جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و شهرداری اصفهان جهت ارایه خدمات آوزشی، پژوهشی و فرهنگی و همچنین بررسی و امکان سنجی راهکارهای آموزشی و فرهنگی در تحقق  بیشتر حقوق، آزادی ها و تکالیف شهروندی دنبال می شود.

همکاری در خصوص برگزاری  همایش ها و نشست های علمی مرتبط با حوزه حقوق و تکالیف شهروندی، همکاری در خصوص انجام طرح های پژوهشی و تولید پژوهش های علمی مرتبط با حقوق و تکالیف شهروندی، اطلاع رسانی و گزارش اخبار حوزه فعالیت، طراحی محتواهای آموزشی و برگزاری کلاس های آموزشی به منظور ارتقای آگاهی و حقوق و تکالیف شهروندی از جمله محورهای همکاری بر اساس این تفاهمنامه است.

این تفاهمنامه به مدت سه سال منعقد شده و به امضای محمود مراثی (رییس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان) و قدرت الله نوروزی (شهردار اصفهان) رسیده است و تمدید آن منوط به توافق طرفین خواهد بود.

بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید