جهاد دانشگاهی واحد اصفهان.
تاسیس سال 1359

شماره تماس با جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

اینستاگرام

آپارات

تلگرام

فهرست

برگزاری دو دوره آموزشی تخصصی ویژه مدیران و کارشناسان استانداری و فرمانداری‌های استان اصفهان

دوره‌های آموزشی مدیریت دانش(مستند سازی و انتقال تجارب سازمانی ) و  نظام برنامه ریزی جنسیتی با رویکرد اجتماعی ، ویژه مدیران و کارشناسان امور تخصصی آموزشی و پژوهشی و همچنین امور فرهنگی و تربیتی استانداری و فرمانداری‌های استان اصفهان توسط جهاددانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان، در این دوره آموزشی بیش از  ۸۰ نفر از مدیران و کارشناسان استانداری و فرمانداری‌های استان اصفهان در دو دوره آموزشی جداگانه با مدیریت دانش (مستند سازی و انتقال تجارب سازمانی ) و  نظام برنامه ریزی جنسیتی با رویکرد اجتماعی آشنایی پیدا کردند.

این دوره‌ها بر اساس قرارداد فی مابین چهاد دانشگاهی واحد اصفهان و استانداری و در قالب  آموزش های حضوری- شغلی مصوب وزارت کشور ویژه مدیران و کارشناسان استانداری و فرمانداری های استان اصفهان در محل استانداری برگزار شد.

بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید