جهاد دانشگاهی واحد اصفهان.
تاسیس سال 1359

شماره تماس با جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

اینستاگرام

آپارات

تلگرام

جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در دوران بحران کرونا اصفهانی‌ها را تنها نگذاشته است

خانه > اخبار  > جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در دوران بحران کرونا اصفهانی‌ها را تنها نگذاشته است

جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در دوران بحران کرونا اصفهانی‌ها را تنها نگذاشته است

جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در کنار مردم اصفهان برای مقابله با کرونا ایستاده است و با حضور بر بالین بیماران و مشاوره‌های تلفنی افزایش امید شهروندان اصفهانی را در مبارزه با کرونا در دستور کار قرار داده است.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، این مجموعه در مرکز مراقبت و درمان در منزل خود امکان ثبت درخواست بدون حضور افراد را در سامانه درمانیک به نشانی darmanic.ir فراهم آورده است.

جهاددانشگاهی واحد اصفهان با اعلام آمادگی رسمی به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص خدمت رسانی بر بالین بیمار در منزل در دوران بحران کرونا به کمک مردم اصفهان آمده است تا آنها نیازی به حضور در سطح شهر نداشته باشند.

آزمایشگاه تشخیص طبی جهاددانشگاهی واحد اصفهان در دوران بحران کرونا و پس از آن انجام نمونه‌گیری خون را در منازل و به صورت رایگان انجام می‌دهد. این امکان به وسیله شماره ۵ رقمی ۳۶۹۳۶ امکان پذیر است.

از سوی دیگر شهروندان اصفهانی می‌توانند برای گرفتن مشاوره تلفنی در خصوص بیماری کرونا از طریق سامانه ۳۶۹۳۶ اقدام نمایند در این زمینه کارشناسان مرکز درمانی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان به صورت تلفنی افراد را راهنمایی می‌کنند.

آزمایشگاه تشخیص طبی جهاددانشگاهی واحد اصفهان از همان روزهایی ابتدایی حضور ویروس در سطح شهر اصفهان اقدام به تولید محلول‌های ضدعفونی و توزیع آن به صورت عمومی کرد.

همچنین جهاد دانشگاهی واحد اصفهان تولید محتوای امید بخش و البته آموزشی در خصوص کرونا و انتشار در فضای مجازی را در دستور کار خود قرار داده است.

بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید