جهاد دانشگاهی واحد اصفهان.
تاسیس سال 1359

شماره تماس با جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

اینستاگرام

آپارات

تلگرام

سومین دوره مدیریت نوین درمان زخم

خانه > اخبار  > سومین دوره مدیریت نوین درمان زخم

سومین دوره مدیریت نوین درمان زخم

دوره مدیریت نوین درمان زخم و پانسمان‌های مدرن

سومین دوره “آموزش جامع مدیریت نوین درمان زخم و پانسمان‌های مدرن” با هدف به روز رسانی آموزش‌های تخصصی مرتبط با فناوری‌های نوین پانسمان و درمان زخم در جهاد دانشگاهی واحد اصفهان از روز پنجشنبه ۸ آذرماه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، مدیر اجرایی معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با اعلام این خبر گفت: به هنگام‌سازی و به روزرسانی آموزش به ویژه آموزش‌های تخصصی همسو با فناوری‌های نوین پانسمانی و درمانی مراقبت و درمان زخم، موجب تسریع در بهبودی بیمار و کوتاه شدن زمان اقامت و بستری می‌شود.

روح الله صفری افزود: در همین راستا جهاد دانشگاهی اقدام به برگزاری سومین دوره آموزش “جامع مدیریت نوین درمان زخم و پانسمان نوین” ویژه پرسنل کادر درمان به ویژه پرستاران، پیراپزشکان، کارشناسان زخم و پزشکان کرده است.

وی اضافه کرد: این دوره در ۳۰ ساعت تئوری و عملی تدوین شده که به صورت کارگاه‌های تئوری و عملی اجرا می‌شود و بخش عملی در کلینیک برگزار می‌شود.

مدیر اجرایی معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان گفت: آشنایی با روش پانسمان‌های نوین انواع زخم‌ها و ارتقاء سطح دانش و عملکرد گروه پرستاری و پیراپزشکی از جمله دیگر اهداف این دوره بوده و شرکت کنندگان در دوره با سرفصل‌های؛ فیزیوپاتولوژی پوست، مدیریت زخم‌های وریدی، آموزش وکیوم تراپی، زخم سوختگی، مراحل ارزیابی بهبود زخم، مگوتراپی، زخم دیابتی، مدیریت فیستول، آموزش NPWT، مدیریت زخم‌های شریانی، پانسمان‌های آنتی باکتریال در مدیریت زخم، مدیریت استئومیلیت، تروما، کارگاه عملی بخیه و دبریدمان، کارگاه عملی مگوتراپی و … آشنا خواهند شد.

صفری تصریح کرد: علاقه مندان به ثبت نام می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به مرکز پزشکی جهاد دانشگاهی واقع در خیابان آزادی و یا به سایت JDISF.IR مراجعه یا با شماره ۳۶۷۰۰۲۰۰ تماس حاصل نمایند.

۱دیدگاه

• یک نویسنده‌ی دیدگاه در وردپرس
    پاسخ آذر ۵, ۱۳۹۷ در ۹:۵۷ ب.ظ

سلام, این یک دیدگاه است.
    برای شروع مدیریت، ویرایش و پاک کردن دیدگاه‌ها، لطفا بخش دیدگاه‌ها در پیشخوان را ببینید.
    تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.

دیدگاه خود را بنویسید