جهاد دانشگاهی واحد اصفهان.
تاسیس سال 1359

شماره تماس با جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

اینستاگرام

آپارات

تلگرام

همایش “زبان انگلیسی را به درستی بیاموزیم” برگزار شد

خانه > اخبار  > همایش “زبان انگلیسی را به درستی بیاموزیم” برگزار شد

همایش “زبان انگلیسی را به درستی بیاموزیم” برگزار شد

جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، یکی از مسایل و مشکلاتی که بسیاری از زبان آموزان با آن دست و پنجه نرم می کنند، نحوه یادگیری زبان دوم به ویژه انگلیسی است. در این راستا روز چهارشنبه (۲۸ آذرماه) همایش “زبان انگلیسی را به درستی بیاموزیم” به همت معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در تالار دکتر شریعتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با استقبال کم نظیر شرکت کنندگان همراه شد.

در این همایش که با حضور اساتید متخصص در حوزه آموزش زبان انگلیسی برگزار شد، اساتید و کارشناسان، مشاوره هایی پیرامون چگونه یادگیری زبان انگلیسی ارایه کردند.

همچنین در این همایش، آموزش هایی برای چگونگی حفظ درست و استفاده بجا از لغات انگلیسی، چگونگی افزایش مهارت شنیداری و افزایش توانایی مکالمه و راهکارهایی برای افزایش نمره در آزمون های IELTS و TOEFL و … بیان شد.

مشاوره و تعیین سطح تخصصی رایگان برای ثبت نام در دوره ها از امتیازات شرکت در این همایش بود که به شرکت کنندگان ارایه شد.

بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید