استارتاپ اجتماعی رویش که در قالب یک استارتاپ ویکند از سوی آکادمی خیر ایران طرحریزی شده بود، با حمایت کارخانه نوآوری اسنواتک و مجموعه نوآوری هاب اصفهان، هم چنین همکاری نهادهایی مثل سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد اصفهان، از ظهر ۱۲ تیرماه با ارائه توضیحاتی در خصوص روند برگزاری شروع به کار کرد و تا پایان روز نخست، ۱۰ ایده به عنوان ایده برتر معرفی شد.
گروههای پنج نفرهای که حول محور این ۱۰ ایده شکل گرفت، در روز ۱۳ تیرماه و پس از برگزاری کارگاه «ترسیم بوم کسب و کار» با تدریس کتایون سپهری، به گفتوگو و مشورت برای تکمیل بوم بر اساس هر ایده ادامه دادند و در بخشی از برنامه نیز، دکتر محمدصالح طیبنیا، عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان و مدیر پژوهشکده مطالعات وقف و نیکوکاری، در خصوص چگونگی شکلگیری آزمایشگاه مدیریت و اندیشکده حکمرانی برای حاضران سخنرانی کرد.
داوود دهقان، مدرس کارگاه اعتبارسنجی ایده، عصر روز دوم استارتاپ ویکند، از شرکت کنندگان خواست تا برای اعتبارسنجی ایده خود پذیرندگان آغازین را انتخاب و اقدامات عملیاتی انجام دهند و برنامه روز سوم و پایانی استارتاپ ویکند اجتماعی رویش با برگزاری کارگاه «ارائه تأثیرگذار» توسط مهران کرمی شروع شد.
۱۴ تیر ماه، تمامی تیمها میبایست فایل ارائه خود را بر اساس مطالب درج شده در بوم کسب و کار ایده طراحی میکردند و پس از طی مرحله ارائه آزمایشی به منتورها، برای ارائه به داوران آماده میشدند.
با معرفی دکتر ساناز منصف، دکتر محمد زاهدی و دکتر مهران کرمی به عنوان داوران پنجمین دوره ملی استارتاپ اجتماعی رویش، روند ارائه تیمها آغاز شد و در نهایت تیمهای استارتاپی «بقچه» و «دانزیب» به عنوان گروه سوم، تیم «همراه همقدم» به عنوان گروه دوم و تیم «باغ امید» به عنوان گروه اول معرفی شدند.