برگزاری نخستین نشست «فصل سخن» در سال 1403

نویسنده: آیدا علی اکبری

نخستین نشست این طرح ملی، با نقد و گفت‌وگو درباره‌ کتاب «فروش؛ تنها راه بقا» در تاریخ 29 خردادماه، از ساعت 16 در کتابفروشی اردیبهشت جهاددانشگاهی اصفهان برگزار می‌شود.

این نشست با حضور، پروفسور علی صنایعی – استاد تمام دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه اصفهان و آقای کسری یزدانی -مدیرگروه دپارتمان مدیریت جهاددانشگاهی اصفهان برگزار می‌شود و کارشناس میزبان آن دکتر مینا کشانی همدانی- پژوهشگر  و مدیر انتشارات جهاددانشگاهی اصفهان است.

این طرح به همت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی و با هدف تقویت روحیه نقادی علمی در جامعه دانشگاهی، به‌ویژه دانشجویان و نیز ایجاد فضای نقد و گفت‌وگو و نقد درباره محتوای کتاب‌های حوزه علوم انسانی اجرا می‌شود.

اجرای این طرح با تاکید بر جریان‌های فکری و فرهنگی موجود در حوزه نشر ایران در حوزه علوم انسانی در واحدهای سازمانی مجموعه جهاددانشگاهی صورت خواهد گرفت و واحدهای برگزارکننده در قالب این طرح میزبان سلسله‌ نشست‌هایی با محوریت نقد و بررسی تازه‌ترین کتاب‌های منتشر شده در حوزه علوم انسانی خواهند بود.

خبرهای مرتبط

نشانی: خیابان هزارجریب، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، خیابان اندیش، بعد از تالار سبز، جهاددانشگاهی واحد اصفهان