24 فروردین 1403

تخفیف دانشجویی برای تماشای تئاتر «برادرکشی»

نویسنده: طاهره شفیعی

سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد اصفهان در تلاش است که سبد مصرف فرهنگی دانشجویان را غنی‌تر کند و در همین راستا، با محمدجواد صرامی، کارگردانی که این روزها تئاتر «برادر کشی» را روی صحنه برده برای ارائه تخفیف 35 درصدی به اعضای سازمان دانشجویان به توافق رسیده است.

این تئاتر، روایتگر چهاربرادری است که شب مراسم هفت پدرشان خواهر خود را گم کرده‌اند و در مسیر یافتن او، دچار چالش‌های زیادی می‌شوند.

اعضای سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد اصفهان می‌توانند از سایت گیشه در تاریخ 3 تا 20 بهمن‌ماه با سی‌و پنج درصد تخفیف بلیت تهیه کنند.

این تئاتر از 3 تا 20 بهمن‌ هر شب از ساعت 18:30 در سالن پرواز واقع در  پل آذر، مجموعه فرهنگی استاد فرشچیان روی صحنه می‌رود.

خبرهای مرتبط

نشانی: خیابان هزارجریب، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، خیابان اندیش، بعد از تالار سبز، جهاددانشگاهی واحد اصفهان