24 فروردین 1403

تخفیف دانشجویی برای تماشای تئاتر «پاسیو»

نویسنده: طاهره شفیعی

سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد اصفهان در تلاش است که سبد مصرف فرهنگی دانشجویان را غنی‌تر کند و در همین راستا، با سعید دخیل علیان، کارگردانی که این روزها در سالن تماشا کمدی تراژدی «پاسیو» را روی صحنه برده، برای ارائه تخفیف 25 درصدی به اعضای سازمان دانشجویان به توافق رسیده است.

این تئاتر، روایتگر الکساندر مردی ۶۵ ساله است که بعد از سال‌ها به خانه‌ کودکی‌اش باز می‌گردد، اما یک اتفاق باعث می‌شود او به ۴۰ سال قبل بازگردد، و خودش را در در سن ۲۵ سالگی، در سرنوشت‌سازترین روز زندگی‌اش ملاقات کند‌…

اعضای سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد اصفهان با ارسال کد عضویت خود به شماره 09366489974 می‌توانند از کد تخفیف 25 درصدی برای خرید بلیت تئاتر تماشای تئاتر «پاسیو» در تاریخ 2 تا 27 بهمن‌ماه از سایت گیشه هشت برخوردار شوند.

این تئاتر تا 27 بهمن‌‌ماه هر شب از ساعت 18 در سالن تماشا واقع در خیابان لاله جنوبی، پارک لاله، تالار هنر روی صحنه می‌رود.

شبکه‌های اجتماعی

اگر علاقه‌مند هستید که از آخرین اخبار، رویدادها و فعالیت‌های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد اصفهان مطلع شوید کافی است ما را در شبکه‌های اجتماعی زیر دنبال کنید. (برروی آیکن‌های زیر کلیک کنید).

خبرهای مرتبط

نشانی: خیابان هزارجریب، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، خیابان اندیش، بعد از تالار سبز، جهاددانشگاهی واحد اصفهان