مسعود پناهی در بازدید از غرفه جهاددانشگاهی واحد اصفهان در دومین نمایشگاه ملی آبادیران با نگاهی به طرحهای ارائه شده جهاددانشگاهی اصفهان نسبت به طرح توسعه اقتصاد و اشتغالزایی روستا و همکاری با معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی اصفهان ابراز تمایل کرد.
دکتر پرستو دارویی، سرپرست اداره برنامهریزی، نظارت و توسعه پژوهش جهاددانشگاهی واحد اصفهان درباره این طرح، گفت: طرح مطالعاتی توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستاهای استان اصفهان در سه فاز پیاپی طی سالهای 1396، 1397 و 1398 در 306 روستا در سطح استان اصفهان، توسط معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد اصفهان و به کارفرمایی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اصفهان انجام شد.
وی افزود: این طرح به دنبال دستیابی به سه هدف کلی ارائه شیوهای نوین از برنامهریزی با تاکید بر تقویت اثربخشی و پایداری، برنامهریزی از پایین به بالا به منظور افزایش مشارکت مردم و اصلاح رویههای حمایتی در خصوص انجام پروژههای اقتصادی و اعطای تسهیلات و تکمیل زنجیره ارزش محصولات تولیدی انجام شد.
مسعود پناهی، مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی بنیاد علوی نیز با ابراز تمایل نسبت به همکاری برای اجرای طرح توسعه اقتصاد و اشتغالزایی روستا، گفت: امروزه طرحها و اقدامات علمی و دانشگاهی بسیاری اجرا و نمود علمی پیدا کرده است، شاید بیش از 1000 طرح پژوهشی، گزارش شناخت، طرح برنامهریزی روستایی و منطقهای انجام شده اما اگر نمود اجرایی پیدا نکند، اتفاق خاصی در کشور رخ نخواهد داد.
وی تاکید کرد: در این راستا بنیاد علوی میتواند یکی دو طرح خود را به شبکه اجرایی واگذار کند، به عنوان مثال تسهیلگری 10 روستا به صورت پایلوت با مدل مشخصی انجام شود.
مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی بنیاد علوی توضیح داد: بنیاد علوی میتواند خرید دیتا از طرحهای پژوهشی داشته باشد و از تسهیلگران روستا بخواهد کار را با مدل موجود پیش ببرد به نوعی اجرا را با مدل شناخت مشخص باید.
وی ادامه داد: در این نمایشگاه بنیاد علوی به دنبال خرید دیتای لازم برای طرح تسهیگری است تا بتواند آن را به صورت پایلوت در روستاها و مناطق محروم اجرا کند و در نهایت متوجه خروجی نهایی آن برای ادامه راه شود.