تمدید مهلت ثبت‌نام در دوره «محتوا ساز» تا ۱۰ آبان‌ماه

نویسنده: طاهره شفیعی

این دوره با هدف آموزش و توانمندسازی فناوران، دانشجویان در تولید محتوای فناورانه و آموزش خبرنگاری علمی به‌صورت آنلاین و رایگان، همراه با ۶۰ ساعت آموزش نظری و عملی برگزار می‌شود. دانشجویان علاقه‌مند برای شرکت در این دوره تا ۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۲ فرصت ثبت‌نام دارند.

سرفصل‌های این دوره شامل موارد زیر می‌شود:

چیستی تولید محتوا و کیستی تولید کننده‌ محتوا

آشنایی با محتوای علمی و انواع آن

آشنایی با ابزار و بسترهای تولید محتوای علمی

نحوه‌ تعیین هدف محتوایی

تدوین سند استراتژی محتوای علمی

تدوین سند پرسونای مخاطب محتوای علمی

آشنایی با علم و فناوری در دنیای روایت‌گری

برنامه‌ریزی و تقویم محتوایی

تشکیل تیم محتوا

تحلیل استراتژیک محتوای علمی

– ویراستاری محتوای علمی

– شاخص‌های عملکرد محتوا یا KPI

اساتید این دوره بهاره صفوی، کاظم کوکرم، محمدجواد ترابی، محمدحسین جهان‌پناه، محمدرضا نوروزی، عرفان خسروی، پیمان اکبرنیا و محمد فرمان‌آرا خواهند بود.

علاقمندان برای ثبت نام در این دوره می‌توانند به آدرس  http://www.jzip.ir/mohtavasaz مراجعه‌کنند.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، از مزایای شرکت در این دوره می‌توان اعطای گواهینامه معتبر از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و جهاددانشگاهی را نام برد.

شبکه‌های اجتماعی

اگر علاقه‌مند هستید که از آخرین اخبار، رویدادها و فعالیت‌های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد اصفهان مطلع شوید کافی است ما را در شبکه‌های اجتماعی زیر دنبال کنید. (برروی آیکن‌های زیر کلیک کنید).

خبرهای مرتبط

نشانی: خیابان هزارجریب، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، خیابان اندیش، بعد از تالار سبز، جهاددانشگاهی واحد اصفهان