حضور دپارتمان هنر مرکز خواجو در بازارچه خیریه بهاری

19 اردیبهشت 1403

نویسنده: پروانه سادات عبداللهی

این بازارچه خیریه از 16 تا 19 اردیبهشت‌ماه از ساعت 11 تا 14 بعدازظهر، روبروی سالن غذاخوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برپا است.

در این بازارچه خیریه، آثار هنری و صنایع دستی همچون رزین، چوب، پتینه، نقاشی خط، سرامیک و … از دانشجویان دانشگاه اصفهان و علوم پزشکی به نمایش گذاشته شده است.

آثار هنری فراگیران دوره‌های آموزشی نقاشی خط و پتینه مرکز شماره 2 (مرکز خواجو) جهاددانشگاهی واحد اصفهان نیز در این خیریه، به نمایش گذاشته شد.

معرفی دپارتمان هنر جهاددانشگاهی، کسب تجربه و آمادگی جهت ورود به بازار کار برای فراگیران دوره‌های آموزشی پتینه و نقاشی از جمله اهداف حضور مرکز خواجو در این بازارچه خیریه است.

خبرهای مرتبط

نشانی: خیابان هزارجریب، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، خیابان اندیش، بعد از تالار سبز، جهاددانشگاهی واحد اصفهان