برنامهریزی برای برگزاری دورهای ملی، با هدف آموزش تولید محتوا در زمینه علم و فناوری به دانشجویان کشور، با برگزاری جلسه شورای سیاستگذاری و مشارکت نمایندگانی از مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و جهاددانشگاهی واحد اصفهان از تابستان 1402 آغاز شد.
پس از تشکیل تیم اجرایی در جهاددانشگاهی واحد اصفهان، فراخوان این دوره ملی با نام «محتواساز» خطاب به دانشجویان سراسر کشور منتشر شد و با انتشار فراخوان در نیمه اول مهرماه 1402، بیش از ۵۰۰ دانشجو از دانشگاههای مختلف ایران، به صورت رایگان در این دوره ثبتنام کردند.
کلاسهای دوره آموزشی «محتواساز» در بستر آنلاین پلتفرم جهاد دانشگاهی با ارائه ۶۰ ساعت آموزش نظری و عملی، از 21 آبانماه آغاز شد و تا 6 دیماه 1402 ادامه داشت.
سرفصلهای این دوره آموزشی بهگونهای تدوین شده بود که هر دانشجوی مبتدی علاقهمند به تولید محتوا در زمینه علم و فناوری بتواند با مباحث آن ارتباط برقرار کند و تا رسیدن به سرفصل نهایی، با ادبیات، ساختار و ملزومات این شغل خوش آتیه آشنا شود.
اساتید خوشنام و فعال کشور در حوزه تولید محتوای علم و فناوری نظیر؛ بهاره صفوی، عرفان خسروی، کاظم کوکرم، محمدجواد ترابی، محمدحسین جهانپناه، پیمان اکبرنیا و محمد فرمانآرا نیز در دوره ملی «محتواساز» به عنوان مدرس حضور داشتند.
زمان برگزاری آزمون پایانی دوره «محتواساز» از سوی تیم اجرایی این دوره، هفتم بهمنماه 1402 اعلام شده و از دانشجویانی که کمتر از ۳ جلسه غیبت داشته و نمره بالای ۶۰ در آزمون نهایی دوره کسب کرده باشند، برای حضور در کمپ پایان دوره «محتواساز» دعوت به عمل خواهد آمد.