نهمین مسابقه کتابخوانیِ واحد اصفهان برگزار شد

تاریخ خبر

16 تیر 1398

نهمین مسابقه كتابخوانيِ واحد اصفهان برگزار شد

نهمین دوره مسابقه کتابخوانی ویژه کارکنان جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، با بررسی کتاب “دروغ / اراده آزاد” برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، ظهر شنبه (۱۵ تیرماه) نهمین مسابقه کتابخوانی با شعار “همه با هم، هر ماه، یک کتاب” و با هدف اشاعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی ویژه کارکنان جهاد دانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد.

در این مرحله کتاب ” دروغ / اراده آزاد ” اثر سام هریس  و ترجمه خشایار دیهیمی از نشر گمان انتخاب شده بود. این کتاب از مجموعه “تجربه و هنر زندگی” انتخاب شده بود.

در این مرحله از مسابقه کتابخوانی، مشارکت کنندگان دیدگاه و نظرات خود را در مورد کتاب بیان کردند و در انتها با نظر شرکت کنندگان آقای علی محمد فزوه (از نیروهای بازنشسته واحد اصفهان) به عنوان مشارکت کننده برتر انتخاب شد.

خبرهای مرتبط