نگاه جهاد دانشگاهی به موضوعات مسئله محور و کاربرد محور است

تاریخ خبر

19 تیر 1398

نگاه جهاد دانشگاهی به موضوعات مسئله محور و کاربرد محور است

رییس جهاد دانشگاهی گفت: نگاه جهاد دانشگاهی به موضوعات مسئله محور و کاربرد محور بوده و هست و امروز نیز به حوزه فناوری ورود کرده و تقویت این زمینه را دنبال می‌کند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، حمیدرضا طیبی ظهر امروز (چهارشنبه) در دیدار با استاندار اصفهان، اظهار کرد: توسعه پژوهش، آموزش و فرهنگ، پیشرفت کشور را رقم ‌می‌زند و جهاد دانشگاهی در این زمینه‌ها فعال شد و فعالیت خود را طی سالیان گذشته گسترش داد.

وی افزود: واحدهای اصلی جهاد دانشگاهی کشور وابستگی بودجه‌ای به دولت و استان‌ها ندارد این در حالی است که آنها خدمات متنوعی را از قبیل علمی، پژوهشی و آموزشی ارائه می‌دهند.

رییس جهاد دانشگاهی ادامه داد: جهاد دانشگاهی به مسایل به صورت کاربردی ورود می‌کند و کاربردی بودن را در راس امور خود قرار می‌دهد و به همین منظور ۱۳۲ گروه پژوهشی در جهاد دانشگاهی وجود دارد که فعالیت‌ها را به صورت کاربردی پیش ببرند.

طیبی تصریح کرد: تولید علم برای حل مشکلات در دستور کار اصلی جهاد دانشگاهی قرار دارد و سعی می‌کنیم علم را به فناوری بدل کرده و سپس ایجاد اشتغال و ثروت کنیم. در اکثر پروژه‌های عمرانی و پروژه‌هایی نظیر مترو، حفر چاه نفت، نمک زدایی از نفت و … نیز فناوری‌ها با استفاده از سیستم کاربردی شده است.

وی ادامه داد: نگاه جهاد دانشگاهی به موضوعات مسئله محور و کاربرد محور بوده و هست و امروز نیز به حوزه فناوری ورود کرده و تقویت این زمینه را دنبال می‌کند.

رییس جهاد دانشگاهی خطاب به استاندار اصفهان گفت: مرکز غذایی، دارویی و شیمیایی با عنوان شهید مدرس در این استان قرار دارد که علاقه مند بوده و هستیم که راه‌اندازی آن را هرچه سریعتر ببینیم؛ این در حالی است که از سال ۱۳۸۶ تاکنون این موضوع دچار چالش‌های جدی شده است.

خبرهای مرتبط