در روز نخست این استارتاپ ویکند اجتماعی، شهرزاد ترابیزاده، مدیر داخلی مرکز نوآوری هاب اصفهان، به عنوان تسهیلگر، برای دانشجویانی که در این رویداد ثبت نام کرده بودند، توضیحاتی را در خصوص نحوه برگزاری استارتاپ ویکندهای اجتماعی بیان کرد و در فواصل منظم، سه تن از کارآفرینان اجتماعی اصفهان و تهران که در حوزه زنان، صنایع دستی و محیط زیست، فعالیت جدی داشتند، تجربیات زیسته خود را برای حاضران بیان کردند.
با توزیع بسته مربوط به ثبت ایدهها و شرح فرایند و معیارهای داوری، ۵۶ ایده از سوی شرکتکنندگان طرح شد و هر فرد، ۶۰ ثانیه فرصت داشت تا این ایده را در حضور جمع ارائه کند. بعد از اتمام فرایند رأیگیری، ۱۰ ایده برتر معرفی شد و ایده «مدرسه زندگی» که از سوی مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد اصفهان طرح شده بود نیز جزو ده ایده برتر قرار گرفت.
در پایان روز نخست، تمامی شرکتکنندگان تمایل خود را به قرارگیری در این ۱۰ تیم انتخابی اعلام کردند و این رویداد از صبح تا عصر ۱۳ تیر ماه، با پیشبرد فرایند پرورش ایده در حضور منتورها و برگزاری سه کارگاه آموزشی با موضوعاتی نظیر تدوین بوم کسب و کار و اعتبار سنجی ایده، ادامه خواهد یافت.
گفتنی است، برگزاری پنجمین دوره ملی استارتاپ اجتماعی رویش تا ۱۴ تیر ماه در دانشگاه اصفهان ادامه دارد.