اختتامیه چهارمین جشنواره شهر پژوهی برگزار شد

تاریخ خبر

17 تیر 1400

با مشارکت معنوی و علمی جهاد دانشگاهی اصفهان اختتامیه چهارمین جشنواره شهر پژوهی برگزار شد.

چهارمین جشنواره ملی شهر پژوهی و نخستین جشنواره فن پژوهی شهری، با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، چهارمین جشنواره ملی شهر پژوهی و نخستین جشنواره فن پژوهی شهری به همت شهرداری اصفهان و با حمایت معنوی دانشگاه‌ها و مراکز علمی استان از جمله جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، عصر یکشنبه در کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان برگزار شد.

دکتر مهدی ژیان‌پور رییس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و عضو کمیته علمی این جشنواره اظهار کرد: با توجه فعالیت معاونت پژوهشی در زمینه تخصصی «مطالعات شهری » این معاونت در تمام ادوار این جشنواره تلاش کرده است مشارکتی معنوی و علمی داشته باشد.

گفتنی است از میان آثار ارسالی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان به این جشنواره، یک اثر تحت عنوان شناسایی مهم‌ترین مسائل گردشگری شهر اصفهان و زمینه‌یابی حوزه‌های گردشگری خلاق و ارائه راهبرد بر مبنای چارچوب گردشگری خلاق شایسته تقدیر قرار گرفت.

شایان ذکر است، این جشنواره از آذرماه سال گذشته آغاز و آثاری در قالب کتاب، مقاله، طرح پژوهشی، پایان‌نامه و محصولات فناورانه و تولیدات رسانه‌ای در 11 محور اصلی شامل کاهش آلاینده‌های محیطی، روان سازی عبور و مرور شهری، مدیریت ایمنی، بحران و تاب‌آوری شهری، بهره‌وری و اقتصاد شهری، رسانه ارتباطات و دیپلماسی شهری، سلامت و سرزندگی فضاهای شهری، آینده‌پژوهی، نوآوری، عمران شهری و حقوق شهروندی پذیرفته شد.

خبرهای مرتبط