26 شهریور 1403

معاونت پژوهشی

جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

علم قدرت است و پژوهش ابرقدرت!

Science is power; and research is superpower!

معاونت پژوهشی

جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

علم قدرت است و پژوهش ابرقدرت!

Science is power; and research is superpower!

معاونت پژوهشی

جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

علم قدرت است و پژوهش ابرقدرت!

Science is power; and research is superpower!

معاونت پژوهشی

جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

علم قدرت است و پژوهش ابرقدرت!

Science is power; and research is superpower!

معاونت پژوهشی واحد اصفهان با بیش از 15 سال سابقه درخشان در زمینه پژوهش‌های بنیادی مسئله‌محور و ماموریت‌گرا از سال ۱۳۸۸ با تمرکز بر حوزه علوم انسانی، فعالیت خود را به صورت جدی آغاز نمود. این معاونت با بهره‌مندی از سه گروه‎ پژوهشی در حوزه‌های اجتماعی، گردشگری و کالبدی به انجام پژوهش‌ در حوزه مطالعات شهری مشغول است و مشاوره‌های تخصصی به مدیران شهری و دغدغه‌مندان این حوزه ارائه می‌دهد.

از مهم‌ترین فعالیت‌های این معاونت می‌توان به انجام طرح‌های پژوهشی بیش از 70 طرح در سطوح محلی تا بین‌المللی، توسعه جریان دانایی با تولید و نشر دانش تخصصی با تدوین بیش از 30 عنوان مقاله علمی و 6 عنوان کتاب تخصصی، ورود به حیطه‌های جدید و ارتباط با اجتماع‌های فکری در قالب برگزاری بیش از 30 رویدادهای علمی- تخصصی اشاره کرد.

معرفی

گروه پژوهشی مطالعات اجتماعی فرهنگی شهر در سال ۱۳۸۸ در معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد اصفهان شکل گرفت. این گروه به عنوان اولین گروه معاونت پژوهشی واحد اصفهان، توانست در سال ۱۳۹۳ موافقت کلی و در سال ۱۳۹۵ موافقت اصولی و در سال ۱۴۰۰ موافقت قطعی خود را کسب نماید. گروه مطالعات اجتماعی، فرهنگی شهر با انجام طرح‌های پژوهشی در حوزه علوم انسانی و اجتماعی، در طول فعالیت خود توانسته اعتماد سازمان‌ها و نهادهای مختلف را جلب نماید.

با توجه به اهمیت پایداری اجتماعی در شهر اصفهان، این موضوع به عنوان زمینه اصلی فعالیت گروه پژوهشی مطالعات اجتماعی و فرهنگی شهر انتخاب گردید. پایداری اجتماعی، مفهومی چندبعدی با دامنه گسترده‌ای از معانی بر محور این سوال شکل گرفت که «اهداف اجتماعی توسعه پایدار کدام است؟» این مفهوم را می‌توان بر مبنای تحقق مفاهیم برابری اجتماعی، زیست‌پذیری محیط، تساوی در موضوعات سلامت، سرمایه اجتماعی، حمایت اجتماعی، تأمین حقوق بشر، تأمین حقوق کار، مسئولیت اجتماعی، عدالت اجتماعی، کیفیت زندگی، صلاحیت فرهنگی و سازگاری انسانی تعریف کرد و تحقق آن را زمانی دانست که فرایندهای رسمی و غیررسمی، نظام‎ها، ساختارها و روابط، فعالانه از ظرفیت نسل‌های فعلی و آینده برای ایجاد جوامع سالم و قابل زیست پشتیبانی کنند.

اعضا

معرفی

گروه مطالعات گردشگری شهر فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با اخذ «پروژه بازتعریف نقش تاریخی محله علی‌قلی‌آقا در راستای رونق گردشگری» آغاز کرد. پژوهش در بافت تاریخی و دغدغه‌مندی در خصوص شهر موجب شد که فعالیت این گروه به سمت بافت تاریخی اصفهان سوق یابد. پژوهش‌های دیگری در حوزه محورها و پهنه‌های گردشگری بافت تاریخی اصفهان و سند راهبردی توسعه گردشگری در تخت‌فولاد حاصل چنین رویکردی بود. با این حال، فعالیت گروه مطالعات گردشگری به بافت تاریخی اصفهان محدود نماند و این گروه با اخذ طرح «بازنگری طرح جامع گردشگری استان اصفهان» فعالیت خود را به سطح استان گسترش داد. این گروه در سال ۱۳۹۶ موفق به کسب موافقت کلی و در سال ۱۴۰۰ موفق به اخذ موافقت اصولی از جهاد دانشگاهی مرکزی شد.

اعضا

معرفی

گروه پژوهشی مطالعات کالبدی شهر، از سال ۱۳۹۶ فعالیت رسمی خود را در معاونت پژوهشی آغاز کرد و در همین سال موفق به کسب مجوز موافقت کلی از دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی شد. این گروه با تمرکز بر موضوعاتی نظیر «تهیه و تدوین اسناد راهبردی توسعه شهر و روستا»، «بازآفرینی بافت‌های تاریخی و فرسوده»، «مطالعات سیما و منظر» و «مطالعات کیفیت محیطی و زیست‌پذیری» به دنبال فراهم کردن بنیادهای پژوهشی مؤثر در تصمیم‌گیری نهادهای تقنینی و اجرایی و انجام طرح‌های پژوهشی از سطح محلی تا بین‌المللی است. این گروه پژوهشی، سابقه همکاری با موسسات و نهادهای مختلفی مانند سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، اداره کل بنیاد مسکن، شهرداری اصفهان (معاونت‌ها و شهرداری‌های مناطق)، شورای اسلامی شهر اصفهان، اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان، وزارت راه و شهرسازی و همچنین موسسه DAAD آلمان را در کارنامه خود دارد و به‌صورت متمرکز و مستمر با متخصصان رشته‌های طراحی شهری، برنامه‌ریزی منطقه‌ای، شهری و روستایی و معماری همکاری داشته و برحسب نیاز از متخصصان سایر رشته‌ها مانند مرمت و احیای بناهای تاریخی، مدیریت شهری، اقتصاد، محیط‌زیست، حمل‌ونقل و ترافیک، سنجش از دور، نقشه‌برداری و سیستم اطلاعات جغرافیایی استفاده می‌نماید.

اعضا

معرفی

اداره برنامه‌ریزی، نظارت و توسعه پژوهش جهاددانشگاهی واحد اصفهان به‌عنوان هماهنگ‌کننده، تسهیل‌کننده و توسعه‌دهنده امور با هماهنگی مستقیم معاون محترم پژوهشی در کنار و همگام با گروه‌های پژوهشی از سال ۱۳۹۳ مشغول به فعالیت است.

این اداره از یک‌سو در راستای پیشبرد امور قرارداد‌ها و همچنین انجام امور اداری و مالی مربوط به فعالیت‌های معاونت پژوهشی گام برمی‌دارد و از سوی دیگر در برنامه‌ریزی، هدف‌گذاری و ارزیابی پیشرفت اهداف و برنامه‌های عملیاتی و اجرایی ایفای نقش می‌‎نماید.

تهیه، تدوین و ارزیابی برنامه‌های بلندمدت، میان‌مدت و کوتاه‌مدت گروه‌ها و معاونت پژوهشی در چارچوب اهداف كلان سازمان با مشاركت كلیه مدیران گروه‌ها و برگزاری جلسات دوره‌ای پایش برنامه، بررسی و انجام کلیه امور اداری و مالی فعالیت‌ها (طرح‌های پژوهشی و تخصصی، رویدادها، انتشارات و …)، تدوین و انعقاد تفاهم‌نامه‌های اداری با ارگان‌های مختلف، برگزاری رویدادها و کارگاه‌های معاونت پژوهش همچون گرنت پژوهشی جامپ، پیگیری امور اجرایی فصلنامه علمی-تخصصی پژوهش‌های فضا و مکان در شهر، ارزیابی عملکرد دوره‌ای پرسنل و ارائه گزارشات مربوطه به سازمان، پیگیری امور حق‌الزحمه پرسنل تمام‌وقت، پاره‌وقت و پیمانکاری، انجام فرآیندهای اداری جهت جذب نیروهای جدید و یا تمدید قراردادکارکنان تمام‌وقت، پاره‌وقت، پیمانکاری و امریه از وظایف و فعالیت‌های اصلی اداره برنامه‌ریزی، نظارت و توسعه پژوهش است.

اعضا

ارتباط با ما

_______________________

03136241348

_______________________

اصفهان، خیابان دانشگاه، کوچه شماره 7، معاونت پژوهش جهاددانشگاهی واحد اصفهان، طبقه سوم،  کدپستی: 8173967181