جهاد دانشگاهی واحد اصفهان.
تاسیس سال 1359

شماره تماس با جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

اینستاگرام

آپارات

تلگرام

برگزاری سه دوره آموزش دوره زخم در جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در سال جاری

سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان گفت: درمان نوین انواع زخم‌ با محوریت زخم‌هایی مانند زخم بستر، زخم شریانی‌ و زخم‌ دیباتی که به نام پای دیابتی شناخته شده از جمله آموزش‌های دوره زخم جهاد دانشگاهی واحد اصفهان است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان، افسون نیازبخش سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، در خصوص دوره زخم اظهار کرد: دوره‌های آموزشی با عنوان زخم در جهاد دانشگاهی واحد اصفهان برگزار می‌شود.

وی به محتوای کلاس‌های آموزشی زخم در جهاد دانشگاهی واحد اصفهان اشاره کرد و افزود: این دوره تخصصی مخصوص پزشکان، پرستاران، تکنسین‌های اتاق عمل، هوشبری و مامایی است. در این دوره درمان نوین انواع زخم‌ با محوریت زخم‌هایی مانند زخم بستر، زخم شریانی‌ و زخم‌ دیباتی که به نام پای دیابتی شناخته شده (به دلیل اینکه بیشتر در پا ایجاد می‌شود) آموزش داده می‌شود.

سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان ادامه داد: مباحث پایه در این دوره شامل آموزش آناتومی پوست، پاتوفیزیولوژی زخم و انواع زخم‌ها است، همچنین آشنایی با پانسمان‌های نوین نیز انجام می شود. در ادامه طب مکمل درمان زخم که شامل وکیوم تراپی یا درمان زخم با فشار منفی است، آموزش داده می‌شود. از مباحث دیگر که در برنامه آموزشی قرار گرفته‌اند می‌توان به PRP، ازون تراپی و لارو درمانی اشاره کرد.

نیازبخش تصریح کرد: این دوره آموزشی از ۲۴ بهمن ماه آغاز شده و شامل ۶ جلسه است که تا نهم اسفند ماه ادامه خواهد داشت.

وی تعداد شرکت کنندگان در این دوره را ۴۴ نفر اعلام و خاطرنشان کرد: این دوره به طور منظم، ۲ یا سه ماه یکبار برگزار می‌شود که دوره ششم آن هم اکنون در جهاد دانشگاهی اصفهان تشکیل می‌شود، در سال ۹۶ یک دوره، سال ۹۷ ، ۲ دوره و امسال سه دوره برگزار می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید