تخفیف دانشجویی برای تماشای تئاتر «هملتناک»

نویسنده: طاهره شفیعی

سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد اصفهان در تلاش است که سبد مصرف فرهنگی دانشجویان را غنی‌تر کند و در همین راستا، با رادنوش مقدم، کارگردانی که این روزها در سالن قلمستان باغ غدیر کمدی تراژدی «هملتناک» را روی صحنه برده، برای ارائه تخفیف 20 درصدی به اعضای سازمان دانشجویان به توافق رسیده است.

این تئاتر، روایتگر قصه ترديد هميشه آدميان بين بودن يا نبودن است و ماجرای آن از زنان مطبخی شروع می‌شود كه بی‌خبر از همه‌جا وقتی بساط آش پختن را چیده‌اند روحی را می‌بینند. «هملتناک» يك اجرای متفاوت از  هملت است كه با آن هم می‌خندید و هم می‌اندیشید.

اعضای سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد اصفهان می‌توانند از سایت گیشه هشت در تاریخ 15 و 16 آبان ماه با بیست درصد تخفیف بلیت تهیه کنند.

این تئاتر تا دوم آذرماه هر شب از ساعت 19 در سالن قلمستان باغ غدیر، واقع در خیابان علامه امینی روی صحنه می‌رود.

خبرهای مرتبط

نشانی: خیابان هزارجریب، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، خیابان اندیش، بعد از تالار سبز، جهاددانشگاهی واحد اصفهان