در ابتدای این نشست که به ریاست علی قاسمزاده، شهردار اصفهان و با حضور شهرداران شهرهای یزد، کرمان، همدان، رشت و قزوین برگزار شد، توضیحاتی درمورد فعالیت این مجمع از ابتدا تاکنون مطرح شد، همچنین دبیرخانه دائمی مجمع گزارشی از عملکرد خود طی این مدت ارائه کرد.
در ادامه درخواست عضویت پانزده شهر کشور که دارای محدوده مصوب بافت تاریخی هستند به صورت مجزا بررسی و با رأیگیری اعضای هیئت رئیسه درخواست شهرهای اردستان، نجف آباد، بشرویه، سقز، دزفول، شاهرود، بسطام، بهبهان، قم و زنجان پذیرفته و مقرر شد این شهرها به عنوان عضو مجمع در جلسات آتی دعوت شوند.
در خصوص پنج شهر دیگر که دارای بافت تاریخی هستند، با رأیگیری اعضا مقرر شد به عنوان عضو مهمان و ناظر و به صلاحدید میزبان در جلسات آتی دعوت شوند، همچنین در خصوص درخواست عضویت شهر بم که دارای محدوده مصوب بافت تاریخی نیست، با توجه به دارا بودن آثار ثبت جهانی و شرایط ویژه، عضویت این شهر به تصویب رسید.
همچنین در این نشست عملکرد و فعالیتهایی که در راستای حفظ و احیای بافت تاریخی در اصفهان صورت گرفته، تشریح شد. در این راستا پروژه بازآفرینی اقتصادی با عنوان کامل «تسهیلگری بازآفرینی اقتصادی بناهای ارزشمند تاریخی شهر اصفهان (منطقه ۱ و۳)» ارائه شد. این پروژه به کارفرمایی سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان (متولی بافت تاریخی شهر اصفهان) دیماه ۱۴۰۳ به جهاددانشگاهی اصفهان به عنوان مشاور طرح واگذار شد. این طرح در راستای یکی از اقدامات ارزشمند سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان در حوزه بازآفرینی بافت تاریخی بوده که با استفاده از رویکرد «بازآفرینی اقتصادی» در صدد است از طریق جلب سرمایهگذار علاوه بر حفاظت و مرمت کالبدی این بناهای ارزشمند و در ادامه آن تزریق فعالیتهای اقتصادی، حیات اقتصادی و اجتماعی را به بافت تاریخی بازگرداند.
درادامه مصوبات، موضوعِ محوری اجلاس آینده در شهر یزد «مشارکت و سرمایه گذاری در بافت تاریخی» به تصویب رسید.



